diumenge, 16 de novembre del 2014

Una fotografia des d’un quadre


LOS AMANTES

AUTOR: René Magritte va ser un pintor surrealista belga, va néixer al 1898, va morir als 69 anys. Va ser un artista hipersensible a la seva realitat, els seus quadres són famosos per ser enginyosos i provocatius.

LOS AMANTES: Dues persones protagonitzen aquest bell llenç. Les seves identitats estan ocultes sota dos vels humits que els tapen la cara. Sabem que són un home i una dona per les seves vestimentes i suposem que són parella perquè s'estan besant. Estan baix sostre però el fet que una paret sigui granada i el fons blau cel, fa plantejar-se si és una altra paret pintada de diferent color o si simplement estan baix el mateix sostre però oberts a l'exterior.



OBRA: L'obra té un enquadrament horitzontal, amb dos figures de dos persones en un pla mig curt. René pinta aquesta parella des de un angle mig lateral amb uns colors degradats al fons i unes ombres peculiars als rostres de la cara de la parella.



MUNTATGE: Per muntar aquesta fotografia he posicionat al meu germà i a la meva mare amb una vestimenta similar a la del quadre i amb unes camisetes al cap representant la tela humida que lis tapa el cap.   Pel que fa el color de l’ imatge que utilitzat una habitació sense llum solar i he posicionat dos focus per intentar representar les ombres que hi tenen al cap. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada